birthday - Reisverslag uit Virginia Water, Verenigd Koninkrijk van Sanne Stiekema - WaarBenJij.nu birthday - Reisverslag uit Virginia Water, Verenigd Koninkrijk van Sanne Stiekema - WaarBenJij.nu

birthday

Door: Sannestiekema

Blijf op de hoogte en volg Sanne

05 Oktober 2011 | Verenigd Koninkrijk, Virginia Water

Je weet van te voren dat het een andere verjaardag zal worden dan anders, maar wanneer het eenmaal zover is...

Erg bizar, kreeg om 11 uur( in Nederland 12) de eerste smsjes en facebook berichten met; gefeliciteerd! terwijl ik hier nog een uur moest wachten!
Vroeg opstaan omdat ik naar school moest en de kinderen hun broodtrommeltjes klaar ging maken.
Gingen ze voor mij zingen en hadden ze ook cadeautjes voor mij, wat ontzettend lief!
Erg leuke Noosa riem en 3 nieuwe 'chunks' gekregen. Toen naar school gegaan eenmaal daar hadden 2 vriendinnetjes geregeld met de lerares dat ze gingen zingen voor mij.
Ieder in zijn of haar eigen taal.
Wat leuk en erg verassend.

Gelukkig maar 2,5 uur les toen school klaar was ging ik met diezelfde 2 vriendinnetjes ergens lunchen!
Thuis lagen er kaartjes op de deurmat en een pakketje van mijn zusje. In het pakketje zat een dvd van Gooische vrouwen de movie.
Na het kaartje gelezen te hebben toch wat tranen gelaten. Mis thuis toch wel erg en vooral op zo'n moment.
Michelle de mama hier had speciaal voor mij een appeltaart gebakken.... jammie!
ook mocht ik beslissen wat we gingen eten, lekker eigen gemaakte lasagne en als toetje Ben en Jerry ijs!!

En dan een passend en erg leuk slot;

Skypen met mijn vrienden en ouders en zus, leuk om ze allemaal tegelijk te zien!
In het begin even emotioneel, maar later erg veel gelachen en bijgepraat.

Erg raar om je verjaardag in het buitenland te vieren, ondanks dat heb ik wel een leuke verjaardag gehad!

Iedereen bedankt voor de lieve berichtjes, mailtjes,smsjes, kaarten

en wat ze hier dan altijd zeggen: Wie schrijft die blijft.

Ook al kwam het cadeau een dagje te laat... WAUW wat gaaf zeg;) gelukkig stond hier een doos tissues die uiteraard zeker nodig was.

Dikke kus Sanne!

• 06 Oktober 2011 - 13:26

Diewerke:

Sanne ook van ons nog van harte gefeliciteerd. Fijn dat je het zo naar je zin hebt en Erika hebt ontmoet. Ziet er allemaal goed uit voor je. Wij waren op dat moment in Wales. We hebben gevaren met een narrowboat.
    Eind oktober gaan wij Erika in Turijn ontmoeten. Probeer zoveel mogelijk te genieten van alles. Heel veel groetjes,

• 21 November 2011 - 22:24

Sanne Stiekema:

Lees het nu pas, schaam...
    Als nog ontzettend bedankt.
    Heb het erg naar mijn zin hier.
    En hoe was het om Erika weer te zin in Italie?
    Dankjewel, zal van alles genieten.

Sanne