zonnige week - Reisverslag uit Virginia Water, Verenigd Koninkrijk van Sanne Stiekema - WaarBenJij.nu zonnige week - Reisverslag uit Virginia Water, Verenigd Koninkrijk van Sanne Stiekema - WaarBenJij.nu

zonnige week

Door: Sannestiekema

Blijf op de hoogte en volg Sanne

04 Oktober 2011 | Verenigd Koninkrijk, Virginia Water

Besluit je naar Engeland te gaan, verklaren veel mensen je voor gek omdat het er erg koud is en altijd regent.
Ik zit hier nu bijna 4 weken en van regen is hier nog maar 1 keer spraken geweest(gelukkig maar). Maar wat er vorige week gebeurde mag wel als uniek worden gezien, de hele week zomerse temperaturen van 30 graden en natuurlijk de zon!
Helaas, niet bij stil gestaan dat het zulk mooi weer zou worden en mijn garderobe ook niet op aangepast.
Uiteindelijk nog een paar t shirts en korte broek!
Vrijdag naar school geweest en hadden besloten om met de klas te gaan bowlen als een soort van introductie, maar helaas het was vol!
Ik vond het zonde om niks te gaan doen en heb besloten 2 meisjes uit mijn klas te gaan vragen of zij dan wat wilde doen en dan uiteten te gaan. Gelukkig dat wilde ze erg graag!
's avonds ik met de trein naar Ascot waar ik had afgesproken met Marie en Beatriz. We hadden een leuk cafeetje gevonden waar wat konden eten en drinken.
Wat een leuke avond was dat zeg, elkaar beter te leren kennen en gezellig aan het eten.
Ik kom hier natuurlijk om mijn engels te verbeteren, maar Spaans daar ben ik ook niet vies van.
Beatriz is een Spaans meisje die mij en Marie een beetje Spaans leert!
en ik haar dan wat Nederlands.
Wij aan elkaar vertellen hoe oud we zijn, hahah wat een blunder, ik dacht dat Beatriz 20 was blijkt ze 26 te zijn.... oeps!
Er kwam dus ook ter sprake dat ik woensdag 5 oktober jarig zou zijn. Ze meteen vertellen dat ze voor me zouden gaan zingen in hun eigen taal en dat we het weekend erop het maar moesten gaan vieren, want ze wilde niet dat ik het alleen zou moeten gaan vieren!
Ontzettende lieve meiden.
Die Zaterdag hebben we hier genoten van de zon, eigenlijk niet zoveel gedaan, behalve 's avonds op de kinderen opgepast!
Zondag was de verjaardag van een van de kindjes, Taco werd 8 jaar!
Hij mocht zijn cadeautje uitzoeken in Harrods, had een leuke speelgoed auto gezien, die licht geeft, muziek maakt en allemaal trucjes kan doen, maar ook een helicoptertje die je kan laten vliegen met een afstandsbediening.
Hij moest kiezen en koos voor de auto(wat hij niet wist dat zijn ouders het helicoptertje ook hadden gekocht) dus op zijn verjaardag was hij helemaal verbaast!
Die dag heerlijk buiten zijn verjaardag gevierd. Als avond eten gingen wij naar een Engelse pub! jammie lekker eten hebben ze daar!

Helaas lijkt het mooie weer maar 1 weekje te zijn geweest, dus dit jaar kan ik mijn verjaardag weeeer niet buiten vieren!

Bye Bye

• 04 Oktober 2011 - 20:34

Sharon:

Hoihoi

Ik lees het al....je bent al enorm ingeburgerd en hebt het heel erg naar het zin.
    Fijn dat je ook wat leuke mensen hebt ontmoet waar je mee weg kunt.

Alvast gefeliciteerd met je verjaardag....als je nu in Holland was had je je verjaardag wel buiten kunnen vieren..........maar niet iedereen viert zijn verjaardag in Londen, dat is dan weer de nadere kant.
    Meid, geniet ervan en have fun.....ik hou je in de gaten op waarbenje,haha

Kus Sharon

• 05 Oktober 2011 - 16:53

Arendina:

Happy Birthday Sanne with a lot of presents. Gefeliciteerd, lokwinske....
    Groetjes ook van Jantien (gaat vanavond op stap in Grunn, jaja die studenten hebben het zo slecht of toch niet) Fijne avond voor jouw nog.

• 05 Oktober 2011 - 16:53

Arendina:

Happy Birthday Sanne with a lot of presents. Gefeliciteerd, lokwinske....