Weekend - Reisverslag uit Virginia Water, Verenigd Koninkrijk van Sanne Stiekema - WaarBenJij.nu Weekend - Reisverslag uit Virginia Water, Verenigd Koninkrijk van Sanne Stiekema - WaarBenJij.nu

Weekend

Door: Sannestiekema

Blijf op de hoogte en volg Sanne

26 September 2011 | Verenigd Koninkrijk, Virginia Water

Zo als ieder weekend hier in Virginia water ben ik vrij, dus ook dit weekend.

Zaterdag heb ik afgesproken met Noortje om wat leuks te gaan doen. We hebben toen besloten om naar Windsor te gaan. Windsor Castle is het grootste nog bewoonde kasteel ter wereld.De Britse Koninklijke familie verblijft hier nog regelematig!
We gingen met de bus vanuit Ascot richting Windsor. We kwamen aan met prachtig weer, als eerste maar een terrasje opgezocht en daar lekker gezeten en gegeten.
Toen gingen we winkelen, WAUW! wat is het hier mooi zeg. De straat loopt naar beneden waardoor je de hele straat van 'boven' af ziet. Zo kwamen we bij een winkel; hotel chocolat.
overal waar je keek was van chocolade.
We liepen de straat uit en daar was een voorstelling van straatdansers.
Die avond gingen we bij een Italiaans restaurantje eten. Jammie...... but it wasn't delicious.
Bestelde vis gerecht met aardappeltjes.
Wat bleek nou dat al mijn visjes gefrituurd waren en hele visjes met kop en graat nog op mijn bord lag.
Wilde we betalen, deed het pin apparaat het niet, dus wij naar buiten een pin automaat te zoeken.
Die avond gingen we het 'nachtleven' van Ascot beleven.
We gingen naar bar 1.
Zag er erg gezellig uit en de muziek was goed.
Alleen voelde wij ons wel overdressed!
Ieder meisje had een kort jurkje of rokje aan of beter gezegt hadden niks aan hoeven doen. Was uiteindelijk hetzelfde geweest.
Toen met de trein naar huis en vroeg slapen, want Zondag had ik afgesproken met Erika!!

Zondag:
8 uur ging bij mij de wekker.
Helemaal blij want vandaag zou ik Erika weer zien.
Aangekomen op Londen Waterloo even gewacht op Erika.
Erika was daar met haar moeder en tante.
Die zijn met ons meegeweest Londen in.
Lekker winkelen en onwijs veel gelachen.
We gingen naar Westfield, een huge winkelcentrum met 6 verdiepingen.
Die middag hebben we gelucht bij Wagamama, een lekker japans restaurant.
En jawel hoor, je moest met stokjes eten, laat ik daar nou geen held in zijn!
Van Erika en haar tante een spoedcursus 'hoe eet ik met stokjes gekregen' en het heeft geholpen.
Die avond weer richting huis en blij toen ik in mijn bedje lag. Mijn voeten konden niet meer en was zelf ook aardig moe. Vroeg gaan slapen,want maandag begon het allemaal weer.

Bye Bye, Sanne

• 26 September 2011 - 15:33

Helma:

Klinkt allemaal weer erg leuk Sanne. Heb je ook foto's?
    liefs

• 26 September 2011 - 18:42

Sanne:

ja staan op facebook!
    Zal ze hier ook noge ven opzetten!;)

• 28 September 2011 - 19:12

Harmiena:

Wat een prachtige foto´s famke!! en bij jou is het ook al zulk lekker weer, hier ook! jammer dat je zaterdag niet op m´n verjaardag kan komen! maarja volgend jaar maar weer:) super leuk dat je Erika hebt gezien, wie dat dat ooit gedacht dat je haar zo snel weer zou zien, echt leuk:) nou praten wel weer op de fb, beetsterchicks met alle meiden haha! Tuut!