Eerste school dag - Reisverslag uit Virginia Water, Verenigd Koninkrijk van Sanne Stiekema - WaarBenJij.nu Eerste school dag - Reisverslag uit Virginia Water, Verenigd Koninkrijk van Sanne Stiekema - WaarBenJij.nu

Eerste school dag

Door: Sannestiekema

Blijf op de hoogte en volg Sanne

21 September 2011 | Verenigd Koninkrijk, Virginia Water

jawel hoor, vandaag dan voor het eerst naar school geweest!
Klinkt net of ik naar een kleuterschool ben geweest, maar is gelukkig niet zo.
Ontzettend grote school(ik denk een openbare universiteit).
Ik in de trein richting Bracknell, is ongeveer 20 minuten vanaf Virginia Water.
Ik wist totaal niet waar ik heen moest toen ik vanaf het station kwam....
Liep natuurlijk de verkeerde kant op, dus maar aan iemand gevraagt op straat en die wist gelukkig waar het was en heeft de hele weg tot aan school met mij meegelopen;). Ontzettend lief.
Ik vertelde dat ik uit Nederland kwam, ze was helemaal verbaast dat ik dan hier naar school ging, maar vond het leuk voor mij en wenste mij veel plezier en succes.
Eenmaal binnen in de school, kijkt iedereen je meteen aan, net alsof ze weten dat je nieuw bent.Wat ze zeggen over kledingstijl in Engeland is zeker waar, meisje dragen hun legging alsof het een gewone broek is en rokken zijn bijna het formaat van een riem.
Ik moest mijn papieren laten zien, want ik had nog geen pasje om door de poortjes heen te gaan.
met de lift naar de 4e verdieping en daar was dan eindelijk mijn klas.
Ben een van de weinige uit Europa, komen mensen uit India, Pakistan, Ghana, Ivoorkust, Irak, Turkije, Polen, Roemenie, Rusland En Frankrijk. Denk dat we nog geen 5 minuten zaten en toen ging het brandalarm af en moesten we meteen naar buiten, daar op een parkeerplaats gewacht tot we een teken kregen dat we weer naar binnen mochten gaan.
Toen kon de les dan eindelijk beginnen. We moesten een rollenspel doen en oefeningen om elkaar beter te leren kennen.
Wat ik tot nu toe heb gezien, lijken me het wel aardige mensen, alleen denk ik dat dit niveau iets te laag is voor wat ik kan...
Met Miss Philippa gepraat en die zei dat ik even moest afwachten en anders zo overgeplaats zou worden naar een hoger niveau.

Bye Bye!

• 21 September 2011 - 19:25

Mitch:

Hahaha eerste schooldagje.. ! :-)